onsdag 18 juni 2008

En lugn och harmonisk dag
har det varit idag. Nästan så man tycker att man är disträ. Det är nog det rätta ordet eller om det är senil som passar bäst då man glömmer att ta av tikskyddet när det är rasttur. Ingen ko på isen då det ändå skulle tvättas men vadå, hallå...

Inga speciella aktiviteter idag. Passa på att springa men tyvärr för Nicki fick hon inte vara med. Kortpass (7 km) med en hygglig tid på en halvtimme. Blöt blev man också - tycker det är trevligare att springa i värme och sol.

Kvällpromenaden var av typen fritt följ, nej - skojade bara. Det jag jobbade med idag var att med jämna mellanrum stanna och stå stilla. Turen tog naturligtvis mycket längre tid men allt eftersom så klarar Tessan av att dra ner på sin vilja att hålla igång. Vid sista stoppet lade hon sig till och med - detta händer inte ofta (läs aldrig). Känner att vi är på rätt väg.

På tal om att vara på rätt väg, effekten av att träna lite mer än en gång/vecka har gjort underverk på både Tessan och mig. Man håller sig mer igång så att säga och detsamma verkar gälla för hundarna. Därför, rekommenderas "tjyvträning" varmt

Skippade fotbollen vilket visade sig vara ett bra och ett aktivt val. Nu slipper man oja sig över detta och kan istället lägga fokus på väsentligheter. Fotboll är ju bara en lek dock med starka marknadskrafter. När kommer dom till vår sport?


I morgon ska jag jaga mus eftersom den inte förstått att hålla sig i skogen. Så i morgon höjer vi BNP med inköp av ett två-pack på den lokala ICA-handeln. Eller ska jag släppa Tessan på vinden - det skulle kunna bli roligt, för henne.

Gör det igen (le alltså, vad tänkte du på?) och ge hunden en kram!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till mä "musjakten" och ha en skön midsommar så syns vi.

Anonym sa...

Ha en skön midsommar och va försiktig med sillen.