onsdag 4 juni 2008

Bara en snabbis!
Sicken dag, jobb jobb och åter jobb. Men alla pusselbitarna föll på plats och i morgon kommer smörgåstårtan att kännas riktigt riktigt bra.

Var på biblioteket idag och hämtade ett par böcker. Faktiskt hundrelaterade. Började med en gång med en som handlar om att Lyckas på tävling. Har gjort vad jag kan för att låta bli att läsa då jag hellre tar till en ljudbok och hundböcker brukar inte finnas som ljudböcker. Men nu får alltså Läckberg, Kallentoft och allt vad de nu heter stå tillbaka ett tag. Återkommer säkert med synpunkter omkring vad som förmedlas i skriften.

Rubriken syftar till den typ av träning jag kör med Tessan för tillfället. Korta pass med mycket kvalité. Och det går jättebra, för det mesta. Utgångsställning, vändningar, sitt och sitt under gång, ligg och läggande under gång samt ligg kvar. Det sista fungerar... inte alls men det övriga riktigt riktigt bra, skoj.

Så under vår, oftast långa, kvällspromenad så hann vi med mycket träning idag. Nicki fick gå med Matte och var säkert nöjd med det. Inget springa idag heller, vart ska detta sluta? Pratade med en världsmästare idag som hade fått reda på att det var ny hund i huset och undrade om vi inte börjat träna med henne än. Men just där ligger vi ännu lite lågt.

Snart en ny dag med nya möjligheter till nya misslyckanden, nä - nu skojade jag bara till det, glöm det sista det var bara första delen som gällde.

Kan man vara annat än glad? Ge hunden en puss!

Inga kommentarer: