torsdag 27 november 2008

Skinn och ben!

Morsning korsning!
Tänkte passa på att skriva lite så här i början på dagen. Kan ju som bekant vara bra att bryta rutiner. Man vet ju inte vad som döljer sig om man gör något annat än man brukar göra. Måhända finner man en skattkista - vem vet?

Rubriken syftar på Tessans utseende för tillfället. Visserligen har hon fällt ur helt och hållet och hon har löpt. Men det finns faktiskt inte ett uns med "smörjmedel" på hennes kropp. Visst kan det vara bra med slanka "damer" men nu är det faktiskt gränsfall. Fast inte verkar hon må dåligt av det... Hur som helst så har vi besökt den lokale medicinmannen, fel det var en kvinna, för att inhandla lite gift mot det jag anar kan bidra till hennes utseende. Några hundralappar senare var det igår dags att krossa de vita och gödsla dessa över maten. Detta ska sedan upprepas två gånger till dvs idag och i morgon. Sedan får vi se om det blir någon skillnad. Tycker inte att hon tränas så hårt att det skulle vara det som orsakat detta men man vet aldrig. Om mjuk parfyrmerad kräm levererad från hennes bakdel är ett mått på om det funkar, ligger vi bra till...

Träningsfritt har det varit denna vecka. Nja, inte helt och hållet men lite extra lugnt med vardagslydnaden. Däremot har vi passat på att springa lite. Igår blev det, vänta lite jag måste kolla med telefonen, det var 14 km på lite drygt 1 timme. Tessan gjorde ett väldigt bra arbete och det var synd att det inte var mer snö. Det skulle vara spännande att se hur hon funkar framför ett par skidor. Nicki jobbade också på bra men drog inte alls lika mycket som Tessan. Vet inte varför hon var så pigg men det kan ha varit snön eller vädret eller att husse återigen körde barbent. Hoppas att det inte var det sistnämnda för det kommer att bli väldigt besvärligt till vintern att bara fara fram i kortisar...

Idag ska jag införskaffa lite mer tennisbollar. De verkade ju fungera utmärkt. Det blir nog lite träning, läs lek, i eftermiddag efter att jag besökt närmaste badinrättning och genomfört vattenövningar på sjukgymnastens inrådan. De vanliga övningarna verkade tyvärr inte leda till något annat än än mer smärta. Någon som är intresserad av en axel som inte fungerar-som-den-ska-trots-två-operationer-och-en-attans-massa-medikamenter?

Nej nu har jag inte tid att skriva mer. Måste kolla börserna, känner på mig att det blir mungipor upp idag. Kanske hittar jag också en möbel och bilen borde bli av med den senaste tidens yttre skönhet.

På återhörande käre läsare!

Inga kommentarer: