tisdag 30 september 2008

Tjuv- och löpträning!

Gårdagens aktiviteter blev en längre morgonpromenad. Därefter blev det lite träning. Den gick ganska bra och många delar fungerar nu rätt så bra. Hon till och med kommer tillbaka med bollen numer och med lite barskhet i rösten så stannar hon kvar och vi byter godis mot boll. Sen roade vi oss med att springa alla tillsammans. Vilken attans röra det blir då Tessan inte alltid springer som hon ska. Nicki däremot bara tuffar på. Men tycker ändå att det går åt rätt håll. Borde nog börja med cykel snart? Dagens avslutades med en halvlång promenad.

Såg ett kul program på kanal 5 igår, Färjan. Vika roliga beteenden folk visar upp! Och tydligen kan man säga vad som helst bara en kamera finns med...

Sitter och funderar över en gåta. Ja, man vill ju komma åt priset, inte för jag vet vad det är men ändå. Tror jag löst "gubbgrön" och vad det syftar på med dom, men vad har xx gjort som är osannolikt och otänkbart. Vad kan man göra och på vilket sätt kan man få dom att förstå? Kanske behövs mer ledtrådar eller så är det inte meningen att man ska komma åt priset?

Det löser sig nog. Nu blir det testcykeln 1 timme för att lindra abstinensbesvären. Och om du tror dig veta svaret på det påståendet, så vet du mer än vad Försäkringskassan kan förstå...

Ha det gott och klappa hundarna.

Ler, det gör jag på cykeln!

1 kommentar:

Anonym sa...

Om man tänker efter lite vilka diskusioner vi har haft i våra tidigare träningar så kanske det går upp ett litet "ljus", har ju mina bestämda uppfattningar om vissa saker!!!!!!!!