tisdag 17 november 2009

Ensam i skogen!

Ja då har man varit på efterjakt då. Inte kom det någon älg till mig inte. Inte ens en enda liten fågel kom och tittade på mina fina brasor...

Voffsen fick vara med i bilen. Efter att vi avslutat ett område passade jag på att släppa ut dom en stund. det var verkligen hopp och lek i den lilla snö som var kvar. Fick hålla ett extra öga på dom eftersom alla var enormt intresserade av den lilla ishinna som fanns på tjärnen där vi rastade. Det gick bra och det var dags att återsamlas. Gick till bilen och ropade in en efter en och som alltid blev Tessan sist. Hon skulle bara inte med utan sprang runt och fjantade sig som den värsta stölle. Till slut blev husse trött på detta otyg. Stängde bakluckan, gick in i bilen, backade och vände och for därifrån. Tessan såg allt annat än bekväm ut. Efter ett hundratal meter efter några kurvor stannade jag, väntade några sekunder innan jag ropade på henne. Gissa om hon kom snabbt? Kan lova att Usain Bolt skulle ha tappat hakan. Hon hoppade snabbt in i bilen därefter. Sicken gullig liten jävel va?

Dan därpå var vi och kollade sprintern i fårhagen. Jag fattade inte ett skit men skit var det gott om. Enligt matte är det det som är belöningen när dom vallar, att äta fårpastiller. Hm, låter inte som något för oss men klart intressant är det att se hur samspelet mellan djuren är. Äta eller ätas eller något däremellan. Det blev en visit i badkaret efter hans uppvisning. Det skulle ha varit perfekt med en grovingång...

Ja just det, 5 perfekta sökslag passade vi på att göra med Tessan. Hon införde skallmarkering på 4:e skicket. Kanske var det madrasserna, kondomerna, pappren eller porrtidningarna som henne ur balans? Jasså undrar du vart vi var? Jo i närheten av den tydligaste fallossymbolen i hela regionen. Var ändå mycket nöjd med prestationen, bra kontroll, djupa snabba slag och direkt hem på visselsignal.

Igår var det springdag och juniorerna skulle få springa med mig. Detta är något dom, med framgång, gjort förut. Om jag ska uttrycka mig milt så tog det lite extra tid idag eftersom jag drog 2 hundar i 3 kilometer, fick lägga en ned 3 gånger och vänta tills skallandet gett med sig. Efter 5 km så började flugsnapparen jobba, efter 6 närmade vi oss vägen och då gick den andra igång. Blev en fin resa resten av banan även om det blev svart i skogen.

Idag har vi provat alternativ vallning. Ska försöka lägga ut den på YouTube i morgon om jag hinner med. Fan trot men här är det!


Tack för idag!

2 kommentarer:

Lollo sa...

Kul att se, om han vallade??? tror inte han vet själv.

Stefan sa...

Skoj att titta på i alla fall. Tyvärr missade jag de första 5 minuterna när jag bara stog och flabbade...