tisdag 10 november 2009

Eftersom


inte berget vill komma till Mohammed så får Mohammed ta sig till berget. Att vi pratar om den snö som inte vill komma kanske en och annan läsare, med lite tur, kan gissa sig till. Att det år från år ska vara så djävla svårt att få en vinter som börjar när den ska? Dvs den första november. Den ska sedan pågå oavbrutet fram till sista mars eller april ut för den delen.

Har börjat varvat upp lite och Tessan verkar nu äntligen förstått vad det är jag vill. Visserligen skrämmer hon en och annan flanör i spår och skog med skenattacker men men, sånt kanske man får ha visst överseende med. Det är så roligt att nu kommit igång med löpningen igen och när Tessan tagit över rollen som first lady i dragmomentet. I morgon tar vi och lägger på några km till. Spännande att se hur hon kommer att agera då när vi är uppe i 15 km.

Sökträningen, den tänkta, gick åt fanders eftersom hela skogen var drabbfull med orienterare. Dessa sprang åt både det ena och andra hållet. Vad tror du skulle ha hänt att släppa ut Tessan på ett slag då? Huh... Kan bara berätta att hon var sjövild bara av att få stå i koppel och se på dem.

Roade mig med att slänga bort mina dörrnycklar idag, flera gånger! Men hur mycket jag än försökte få de att försvinna kom Tessan tillbaka med dom. Gång på gång kom hon med dom i munnen och inte brydde hon sig ett skvatt om allt annat som var omkring henne som andra hundar, skator och kråkor, satkärringar och fyllgubbar. Knepigt det där med att hon ena gången kan vara djävul för att en annan gång vara ängel.

Sitter och lyssnat på AC/DC-TNT på allt för hög volym i hörlurarna. Det blir nog en kväll i nostalgins tecken. Guns n roses, Queen, Nirvana, Metallica, Led Zepplin och Thin Lizzy ligger nära till hands att få besöka mina öron tonight. det blir en mix av att kolla hockeyligan.se och störtskön musik. Nu drar vi på lite till med Back in black. Ser att både hundar och lillhusse undrar vad jag håller på med. Headbängar och ler som en liten grabb som hittat godisgömman...

Inför helgen laddar vi skarpt. Ska ta en dust med eldandet och om det blir tillfälle så ska vi titta lite extra i kikarsiktet, man vet ju aldrig...

Rock on!

Inga kommentarer: