måndag 25 maj 2009

Måndag!

Hej hopp!
Nu är jag inte så pigg som det låter. Har hamnat i pappersexercis som heter duga. Inget som jag tänker belasta läsare med men det är fingrarna i halsen så att säga.

Har roat oss med spår, spår och mera spår sen sist. Länga och svåra är helt okey för Tessan. Ett appellspår efter regn är det si och så med men det funkar. Det är väl lite orutin som lyser igenom men hon kan nog bli bra. Vi tränar ju aldrig sök nu för tiden så något annat måste vi ha att ta till. Fast om ett par veckor blir det sök, kanske? På tal om spår så gjorde vi en Ingvar igår. Jag tycker allt snurrar ännu även om man föll mjukt i blåbärsriset. Tufft att va i skogen.

Fick en härlig resa när vi var ute och sprang (långt) en dag. Med 2 km kvar kom det en bil som Tessan ansåg att vi skulle komma ikapp. Att det var uppför och att vi låg i 20 km/h var inget som brydde henne. Tror tusan att husse knappt orkade le med det yttre men inombords var leendet jättestort...

Lydnad har det blivit också. Tänk vad man kan göra regniga dagar? Fungerar allt bättre och även om det var många hundar omkring oss, både kända och mindre kända, valde hon att vara kvar med husse. Tur kanske eller så har hon utvecklats, jag hoppas på det sista. Hon löste också uppletandet även om det var sök när tjänstetecknet kom på.

Lägerliv tar - framförallt på musklerna i kinderna. Har pratat och skrattat åt både roliga och stolliga saker. Dessutom finns det många nya ord, exempelvis breddituter, att ta till sig. Något annat är hur man kan köra med bil. Aircondition har fått ett, nej två, ansikten...

Vi SKBare är nog inte riktigt som vi ska egentligen men trevliga och hjälpsamma, är de flesta. Brukar sällan lyfta fram detta men när råd från många och handgripligheter såsom personlig kock finns att tillgå - då bara måste man lyfta på hatten.

Idag har vi kört platsliggning 10 meter från E18, det gick det också. Tur att det var på ett annat ställe som en ekorre tittade fram. Då hade det varit svårt att ligga still, måhända?

På återseende och välkomna att lämna kommentarer!

3 kommentarer:

Silva & ludden... sa...

Heje!!!

MIn bil har en knapp på insidan av bilen för att få aircondition, fiffigt va?!
Tack för skojsig helg, på återseende.

Janne å Arne sa...

Hej på er.
Tack för i Grums...de va roligt. Vi kommer igen.

SBK:are sa...

Ibland träffar man på"rätt" SBK:are och då kan man få hur kul som helst.