söndag 5 april 2009

Godmorgon!

Hm, nu blev det några dagars uppehåll igen men, som vanligt går livet vidare ändå. Sitter just nu och har något som kallas tyst migrän. Det innebär att man har svårt att se eftersom det mest är massa annat spännande som uppfattas av hjärnan eller ögonen. Någon som kommer ihåg de där rören man skulle titta i som barn där det blev em massa olika mönster när man vred på röret? Precis så är det... Tur att jag inte behöver titta på tangentbordet för att skriva, då skulle det vara omöjligt att få till något.

Sedan sist så har vi luftat benen lite grann. Mycket kort och det var en underlig resa. Först började det med att Nicki kom loss eftersom fastsättningen mellan dragsele och linan lossnade. Sedan skrämde Tessan slag på en cyklist. Oj, vad många svordomar det resulterade i.

På kvällen var det lite lydnadsträning, vilket vi för övrigt upprepar denna vecka på samma plats och tid. Svårt att träna med lillhusse med men det blev rätt bra ändå trots fotbollar som kom farande. Fast det som upplevdes värst var nog släggkastaren som tränade bredvid oss.

Sen har vi slarvat med träningen några dagar men lite promenader och vardagslydnad har det blivit.

Igår samlades hundarna på balkongen och insöp vårluften när solen till slut behagade komma fram. Lite brun eller röd hann man nog bli. Tessan letade upp en plats mitt i solen. Hon ville kanske bättra på halten av c-vitamin i kroppen. Konstigt det där att hundar kan omvandla solljus till c-vitaminer.

Idag är det sök på programmet men jag måste kanske ställa in det. Har legat och lyssnat på lillhusse sedan 02 i natt. Jag är trött och han är tät. Vi får se om en stund hur det hela utvecklas. Feber betyder att vi är hemma.

Hur det går i Hattrick? Idag vinner vi på bortaplan, kontringsspel är vår melodi för dagen. Vet du inte vad Hattrick är? Kolla nätet!

Ha det allra bäst!

Inga kommentarer: