lördag 17 april 2010

Kavli skinkost!

Då har man tränat hund mest hela dagen. Började med sök vilket fungerade bra fast ett par blindmarkeringar var inte riktigt vad jag önskade. Första var en stor plastpåse som någon galenpanna hängt upp i ett träd, hur tänker man då? Den andra kom när orken började tryta. Markerade i min egen lega men men, ibland får man titta åt ett annat håll...

I övrigt så gick det skitbra = nöjd husse. En annan spännande sak var att hon alltid dök in bakom ett träd när vår hovfotograf gjorde vad han kunde. Kanske missade hon vid något tillfälle, måhända kommer det en eller annan bild via mail vad det lider.

Sedan var det fika med mat. Jodå, vi utvecklar verksamheten. Grillad hamburgare är inte helt fel kan jag lova.

Därefter blev det platsliggning med en jävla massa retrivers. Känns gott att hon låg hela tiden fast det var hund som gick upp, hund som satt, hund som rullade sig och en massa snack bland förarna i tid och otid.

Blev dessutom en del lydnad och, det funkade också. Vad är det som händer?

Men säg den glädje som varar. När det var dags för kvällsmat var det dags för nästa kalldusch. Matte hade lagt sin väst i baksätet. Vad händer med saker som kan ätas i baksätet, jo dom äts upp. Västen låg i hunddelen och snuttetuben fanns i molekyldelar. Bara att hoppas att inga delar finns i Tessans mage...

Men med så många delar jag fick plocka bort kan det inte finnas några fler, hoppas jag. Det visar sig säkert snart.

En kanondag i övrigt och snön fick sig en duvning den också. Har precis ätit en höjdarmåltid och avrundat med sökgodis. Ja, alla vet väl vad det är, annars är det bara att hänga på så får du reda på svaret. Javisst ja, ska skälla ut campingvärden så snart som möjligt. Helvete, inget varmvatten i duschen. Nästan en kriminell handling, eller hur?

Ha nu en bra kväll, det tänker vi ha!

7 kommentarer:

Ewa sa...

Tips! Sätt i sladden till varmvattenberedaren på "stora"toaletten så får ni nog varmvatten vad det lider!
Kan också bero på att ni inte stoppat en femma i automaten, snåljåpar!

Ilsken men glad campinggäst sa...

Trodde det var servicen som avsågs inte vad man kan göra...

Stefan sa...

Det sjöd av liv på klubben idag. Vilket go det var på alla härliga hundmänniskor både runt brasan och på den nya appellplanen. Alltid roligt när man blir många och kan hjälpas åt att göra saker. Perfekt miljö att träna i till skillnad när man är själv och tar bort alla typer av störningar. Säkert finns det blivande tävlingsekipage i detta lätt rökskadade gäng.

Maria sa...

LÄTT?! rökskadad. Herregud. Jag luktade brandrök i två dagar.... Vulkanjäkeln kan släga sig i väggen.

Campingvärden sa...

Vill man ha fullständig service så måste det kännas i plånboken för våra gäster.

Fortfarande glad campinggäst sa...

Aha, det är så det funkar. Men, jag som har så lite att till och med en enkel resa till camping får en att ligga sömnlös. Nästa gång ska jag ta med mig varmvatten hemifrån. Räcker det med en termos?

Campingvärden sa...

Beror på om du skall lyxa till dä och tvätta båda fötterna!