lördag 17 april 2010

Vårpremiärer!

De första vitsipporna står nu på bordet. Första natten i vagnen är avklarad och häromdagen tog sig minstingarna sitt första dop. Fast vad det gäller det sistnämnda var det med hjälp av två par änder. De tyckte nog att det var rätt kylslaget för de var snabba upp igen och jag har aldrig sett Tessan skakat sig så mycket efter ett bad.

Igår tyckte det lilla problembarnet att frukostbröd som står i baksätet i bilen var helt ok att anstränga sig lite extra för. Då vi återkom efter att ha spanat på några nya sardinburkar, var det bara plast kvar. Hur hon fixade detta vet å sjutton. Kanske är hon som en mus i kroppen och kan trycks ihop sig för att komma igenom trånga passager? Undrar om hon delade med sig? Men känner jag henne rätt så var det en synnerligen bestämd liten dam som satte de andra två på plats.

Sitter nu i världens ände. Inte ens mobilt bredband funkar som det ska här. FAN!

Hoppas hinna med lite sök under dagen. Förre helgen körde vi på ett kalhygge i solskenet. Mycket nöjd med utfallet. Hon verkar vila sig i form. Samma sak hände
under påsk då det var uppletande på programmet. Synd bara att hon inte fungerar i närheten av mig. Hon får vara en kakhund med lite bruksinslag till och från.

Fast hon gör sig bra som sängvärmare nattetid. Hemma har hon en korg att ligga så där är det inga problem. I husvagnen är det omöjligt att hindra henne från att
krypa intill och väl där, är hon som en amöba. Helt omöjlig att flytta på, ungefär som en brottare som klänger sig fast på mattan (läs sängen).

Nu hoppas vi att nätet fungerar såpass länge att bloggen kan uppdateras. Snart läge för frukost för både två- och fyrbenta. Sedan kommer det sökkamrater så jag får pallra mig iväg och göra en utmanande ruta.

Tjillevippen!

Inga kommentarer: