måndag 19 april 2010

Sparris!

Vardag igen och full fart. Snacka om kontraster gentemot helgen som var.

Metallhybridhund kanske man kan kalla Tessan. Verkar ha slutat att komma metall bakvägen men istället har det börjat komma den andra vägen. Till råga på allt är det rätt stora bitar. 3 gånger kom det tillsammans med matte i eftermiddag och en gång när vi kom hem. Pigg är hon trots allt och tendenserna att knycka mat finns kvar, synd.

Någon som har gett sin hund sparris? Sparris var rådet som matte fick när hon rådfrågade släktens sakkunnige. Tack för att ni bryr er om min lilla galenpanna. Men, hur gör man för att få henne att äta dom? Ska man smörja in dom där långa sakerna med leverpastej eller kanske innehållet i en Kavli skinkost och hoppas att man inte gör en allt för stor apparat av detta? Nej, det är ju Tessan. Av med locket på burken och lägg dom tillsammans med lite hundmat. Om det fungerade? Skojar du, det är ju Tessan! Skulle säkert löst sig att bara ge henne burken men där gick gränsen.

Nu är det bara att hoppas på det bästa. Så länge hon är pigg och vare sig magsaft eller avföringen är missfärgad avvaktar vi med att plåta eländet. Svårt att veta om man gör rätt eller fel?

Nu ligger hon i fåtöljen och sussar. Snart blir det en kvällstur bara lillhusse slocknar någongång. Lite svårt förstås när det är den stora dagen i morgon då han fyller 6 år. Mycket prat om paket och tårta till gästerna osv. Medan man väntar på att John B ska anlända kan man hänga all tvätt. Det blir en del trots att man använder samma kläder när man är med hundarna.

I morgon är det tisdag och när jag gick var det inte ett enda möte inbokat. Å vilken underbar dag som väntar.

Sköt om er och ha det allra bäst!

Inga kommentarer: