söndag 12 juli 2009

76!

Är antalet nya mail i inboxen. Lätt att bli lite frustrerad då. Måste man ha med sig burken om man är borta en dag eller så?

Har roat mig med att vara TL i rapport. Himla skoj var det, kanske något för andra att ta efter. Aktiviteten var ett praktiskt domarprov. Ett antal, för dagen allvarsamma, SBK:are har utmanat sig själva och är en bra bit utanför sin trygghetszon. Verkligen modigt... Som alla prov så är alltid alla ting emot en, denna dag var det framförallt en rätt hög luftfuktighet som störde mest. Hoppas att kunna delge lite bilder endera dagen på detta med fukt lite mer koncentretat. Hur det gick i provet tar säkert ett tag att få svaret på men som vanligt, anser säkert alla att "DET GICK ÅT HELVETE!". Jag tycker iaf att ni var duktiga...

Jaha, nästa prov närmar sig med rasande fart och dåligt väder har en sällsynt stark påverkan på min träningslusta. Därför blir det nu hårdkörning några dagar, så får vi se. Har lagt om lite grann och är nöjd med läggandet i gräshögt vatten. Filat lite på apporteringen vad gäller avlämnandet. Tessan ansåg att detta betydde att lämna platsen och det är ju synd när resten är så bra. Även ingångar har fått en duvning, det har blivit många ingångar från sittande framför, nu borde det vara tillräckligt bra för att inte förta resterande del av momenten.

Nu är det dusch med lillhusse som gäller och sedan mat för de ständigt hungrande tjejerna. Återkommer med bilder och lite tankar inför Tessans nästa prov inom kort...

Krama en vän!

2 kommentarer:

Maria sa...

Jasså, ni blev blöta:-) Jag klagar inte på det inställda söket. Fick 18 liter kantareller i fysen istället - inte fy skam alls!
Vi ses på onsdag, TROR jag.

Janne å Arne sa...

76 mail...blir så när man är poppis