tisdag 12 januari 2010

Inspektion!

Idag har jag och de två små studerat förhållandena i Karlstad kommuns så kallade hund- och pulkaspår. Istället för att åka dit så föreslår jag att ni alla som läser detta skriver insändare i NWT och VF. På sin höjd så var det lite upptrampat. De skoterspår man kunde se var någon som lekt rommen av sig dock på behörigt avstånd från det så kallade spåret. Kanske har kommunens spårgubbar varit där och haft en roligt stund i skogen?

Nicki fortfarande inte bra. Löper för fulla segel och haltar fortfarande på vänster bak. Dessutom är hon nu stensur på mig, hon ville naturligtvis vara med och springa hon också. Synd att hon inte var med för när de två små liven sprungit av sig den värsta adrenalinet så var hjälpen mer måttfull och då är jag ändå ganska snäll i min beskrivning av detta. Nicki är inte så snabb men hon ger sig aldrig. Utifrån nämnda utveckling blev det inte ett varv utan ett till och ytterligare ett. Undrar om de förstod varför det blev så? Nja, det sista var väl inte ett varv utan ren och skär gristräning när den är som värst. Ser ni bilden framför er där en galen skidåkare jagar två hundar så mycket som bara går? Men som ni vet, allt som inte dödar - härdar!

Nu ligger de iaf så lugnt här på golvet och sträcker ut sig totalt. De ser nästan alldeles oskyldiga ut men de två har ett och annat på sitt samvete. Tessan börjar på att bli dyr i drift eftersom hon väljer att kalasa på både underkläder som exklusiva sportsockor och till råga på allt - är de inte mina. Hoppas att jag kan få mängdrabatt om jag berättar vad hon hittar på när vi väl kommer till affären?

Nu ska det bli ett varmt bad fast det får bara bli en kortis. Man ska ju flänga än hit än dit. Bara att hoppas att man inte hittar ned i diket...

Över och ut!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är alltid samma problem när anställda ska göra saker. Bra blir det bara när idealister sköter områden. Men det finns inte så många kvar vad jag vet

Anonym sa...

Det finns alldeles för många som bara arbetar och saknar engagemanget för det de är satta till att göra.