fredag 12 februari 2010

Yes!

Nu verkar det som om en del av mina kroppsliga bekymmer har valt att vandrat vidare. Förhoppningsvis är det som ett virus och att kroppen i och med detta har skaffat motmedel om att utifall detta skulle få för sig att komma på nytt besök.

Långpromenad med hundarna idag. Måste börja på att kurera Tessan som förfaller att ha vistas tillsammans med hundar som bär på saker för mycket. En gren i munnen en halv timme är inte riktigt vad en malle ska hålla på med.

Träffade en domarkollega idag på Bergvik, av alla ställen. Tror till och med att jag antydde ett fortsatt tävlande med det lilla monstret. Hur ska jag nu komma ur detta?

Fast om sanningen ska fram så har jag en stor del av vintern funderat på olika typer av lösningar. Egentligen är jag övertygad om att jag inte vill ut och tävla men ändå finns det en liten låga som förefaller vara outsläcklig, märkligt?

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Björnis sa...

Tror nog att Tessan tränar apport, men i 30 min kanske ä lite väl lång tid...............

Stefan sa...

Det tål att tänka på. Kanske kan man få med en liten regelrevidering från 5 sekunder till 30 minuter. Eller att genomföra hela programmet med en apportbock i munnen? Fast det får väl bli i rallylydnad då, eftersom bruks och lydnad faktiskt kommer att få träda tillbaka som provformer både på kort och lång sikt då nytänkandet i dessa prov är nästintill lika med noll.

Maria sa...

Nu har det varit tyst här ett tag.... I vilket fall önskar vi en Glad Påsk!