tisdag 29 december 2009

Full fart framåt!


Äntligen är det vinter och även i solstaden finns det snö så det räcker. Visserligen kommer det att sjunka ihop en del i och med att det är såpass kallt men det håller nog ett tag till.

Faktiskt så är det lite för mycket för att åka opreparerat men om man åker på samma ställe så bli det bra efter ett antal turer. Hundarna fick gå i trespann igår och när vi testade att köra obanat fick de verkligen ta i. Alla gjorde ett bra jobb och det var faktiskt så att sprintern gjorde det bästa jobbet. Enda problemet är att man får hålla koll på vart plupparna kommer så man inte åker på dom. Glidet blir väsentligt sämre då...

Har även varit ute och kutat lite. Tyvärr orkar jag inte hålla samma fart då vilket Tessan är snabb att utnyttja till andra galna saker (om detta kan man läsa i tidigare bloggar).

Nu stundar det träningsläger på annan ort och hur det står till med snötillgången där får vi se då vi kommer dit. Hittar man bara en golfbana så... Sök blir det säkert tillfälle till också. Ska bli spännande att försöka hitta några nya rutor att finna figgar i.

Detta är kanske (man kan ju blogga från mobilen också!) årets sista inlägg. Och till alla som tagit del av tidigare inlägg och av detta, önskar vi ett gott slut på 2009 och ett gott nytt 2010! Personligen är jag övertygad om att det blir det bästa året någonsin.

Ta det lugnt därute men ta i som fan för att uppnå era drömmar och mål!

Inga kommentarer: